wtorek, 27 października 2015

Pieczona szynka wieprzowa. Cydr / jabłka / musztarda dijon / kasza jęczmienna / kapusta pekińska

Pozostając w jabłkowym temacie, tym razem wytrawnie, postawiłam na
połączenie mięsa, owoców i alkoholu.

Już brzmi zachęcająco?
Mięso: tym razem szynka wieprzowa.
Owoce, czyli jesienne polskie jabłka.
Alkohol, czyli jedyny w swoim rodzaju, wyjątkowy cydr. 
Smak lata dzięki swojej lekkości i orzeźwiającemu charakterowi. 
Smak jesieni dzięki jabłkowemu składowi.

Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami podana z kaszą jęczmienną i kapustą pekińską
To mój ostatni pomysł na sezonowe szaleństwa w kuchni.
Danie jesienne, aromatyczne. Mięso soczyste, lekko podpite, 
jabłka rozpływające się w ustach. Dla mnie obiadowa bomba !!!

Musicie sami tego spróbować ! 
Najpierw zacznijcie od obejrzenia smakowitych zdjęć !
Wszystko domowe, przygotowane z pieczołowitością, miłością i ogromną radością !!!
:)

#homemade

 #homemade
 Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami 
podana z kaszą jęczmienną i kapustą pekińską

 #homemade
 Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami

 #homemade
 Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami 

 #homemade
 Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami 
podana z kaszą jęczmienną i kapustą pekińską

 
 #homemade
 Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami 
podana z kaszą jęczmienną i kapustą pekińską

Do kolejnego postu ...
Już niebawem !!!

M.

:) :) :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz