Pozostając w jabłkowym temacie, tym razem wytrawnie, postawiłam na
połączenie mięsa, owoców i alkoholu.
Już brzmi zachęcająco?
Mięso: tym razem szynka wieprzowa.
Owoce, czyli jesienne polskie jabłka.
Alkohol, czyli jedyny w swoim rodzaju, wyjątkowy cydr.
Smak lata dzięki swojej lekkości i orzeźwiającemu charakterowi.
Smak jesieni dzięki jabłkowemu składowi.
Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami podana z kaszą jęczmienną i kapustą pekińską
To mój ostatni pomysł na sezonowe szaleństwa w kuchni.
Danie jesienne, aromatyczne. Mięso soczyste, lekko podpite,
jabłka rozpływające się w ustach. Dla mnie obiadowa bomba !!!
Musicie sami tego spróbować !
Najpierw zacznijcie od obejrzenia smakowitych zdjęć !
Wszystko domowe, przygotowane z pieczołowitością, miłością i ogromną radością !!!
:)
#homemade
#homemade
Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami
podana z kaszą jęczmienną i kapustą pekińską
#homemade
Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami
#homemade
Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami
#homemade
Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami
podana z kaszą jęczmienną i kapustą pekińską
#homemade
Pieczona szynka wieprzowa w cydrze z jabłkami
podana z kaszą jęczmienną i kapustą pekińską
Do kolejnego postu ...
Już niebawem !!!
M.
:) :) :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz